#HACKYOURWORLD 2018

Vinnare #HACKYOURWORLD 2018: BeLeaf (NTI)

Motivering: BeLeaf antar en av dagens stora utmaningar i det hållbara samhället. De triggar positiva beteenden med gamification och lösningen har en hög genomförbarhet.

Vinnare bästa IBM Cloud-lösning: 4ELO Coding (Rudbeck)

Motivering: 4ELO Coding har kreativt nyttjat olika typer av IBM Cloud tjänster. Med Node-Read som bas och personality insight som krydda har de skapat en lösning som matchar individer. Det är en bra kombination som visar på ett helhetstänk.

Vinnare bästa Sustainable city- lösning: Smarterly (NTI)

Motivering: Smartely demonstrerade en lösning som är mycket aktuell med en åldrande befolkning. Lösningen förenklar arbetet för hemtjänsten, skyddar de äldre och informerar de anhöriga.

Vinnare bästa Tekniska lösning: Self Driver (Nacka)

Motivering: Self Driver nyttjar flera tekniker för att sy ihop en helhetslösning. I linje med hur framtidens applikationer kommer att byggas har de valt bäst of breed och skapat en lösning som imponerar i sin teknik.

Vinnare bästa Pitch: BeLeaf (NTI)

Motivering: BeLeaf presenterade sin lösning på ett ledigt, trovärdigt och strukturerat sätt. De presenterade marknadsdata som stödde argumenten och hade ett bra samspel mellan presentatörerna.

Close Menu