#HACKYOURWORLD 2018

Vinnare #HACKYOURWORLD 2018: BeLeaf (NTI)

Motivering: Antar en av dagens stora utmaningar i det hållbara samhället. Triggar på positiva beteende och gamification och har en hög genomförbarhet.

Vinnare bästa IBM Cloud-lösning: 4ELO Coding (Rudbeck)

Motivering: 4ELO Coding har påvisat hur man nyttjat olika typer av IBM Cloud tjänster. Nodread som bas och kryddat det med personality insight för att matcha individer. En bra kombination som visar på ett helhetstänk.

Vinnare bästa Sustainable city- lösning: Smarterly (NTI)

Motivering: En stad är inte mer än dess invånare. 20 procent i Stockholm är över 65 år. Sustainable cities handlar om att hitta nya lösningar på existerande och kommande problem. Detta tyckte vi på Ericsson att Smarterly gjorde genom att hitta en lösning som löste flera aspekter av äldreomvårdnaden. Deras lösning förenklar arbetet för hemtjänsten, skyddar de äldre och informerar de anhöriga.

Vinnare bästa Tekniska lösning: Self Driver (Nacka)

Motivering: Vinnaren nyttjar flertalet teknologier för att sy ihop en helhetslösning. Nackas selfdrivers har precis som man kommer bygga nya moderna applikationer i framtiden valt bäst of breed och skapat en lösning som imponerar i sin teknik.”

Vinnare bästa Pitch: BeLeaf (NTI)

Motivering: BeLeaf fick fram allting man vill veta på ett ledigt, trovärdigt och strukturerat sätt. Hade marknadsdata som stödde argument och bra samspel mellan presentatörer.

Close Menu