Förbered dig för att hacka!

Vad smart du är som vill förbereda dig, det brukar gå bäst för de lag som kommer förberedda till hackathonet. Här kan du tjuvkika på tidigare case-uppgifter, inspireras till smarta lösningar och få de bästa vinnartipsen.

#HackYourWorld fokuserar på de Globala målen i Agenda 2030. Att ha koll på de Globala målen ger ett bra övertag i hackathonet.

Tjuvkika på tidigare års case-uppgifter! Du och din grupp kommer få årets case på Bootcampet.

Lyssna på Total Carbon Från Nacka gymnasium, till lika vinnarna av #HackYourWorld 2020, berätta om hur det var att delta i #HackYourWorld och hur deras idé utvecklats vidare sedan vinsten. 

Lär dig de bästa tipsen från vinnarna av #HackYourWorld 2019! Här berättare tre av sex deltagare i det vinnande laget från Thorildsplans gymnasium om deras lösning Thought for Food och om hur de upplevde #HackYourWorld.

Inspireras av en expertpanel som pratar om de tre coolaste innovationerna som bidrar till smarta, hållbara städer!

 

Open P-TECH är en gratis utbildningsplattform som introducerar studenter och lärare till framtidens tekniska och professionella färdigheter. Lärare har tillgång till aktiviteter och lektionsplaner på plattformen för att utöka det tekniska och professionella lärandet för sina elever och följa elevernas framsteg samt för att integrera utbildningen om Open P-Tech till det som lärs ut i skolan. Open P-Tech kan användas som stöd för dig under hackatonet och som användning vid förberedelser.

 

Close Menu