Vinnare #HackYourWorld 2018

Vinnare #HackYourWorld 2018:
BeLeaf (NTI)

Motivering: En intuitiv idé där laget har lyckats få  ihop en fungerande app och dessutom publicera allt på en hemsida. Det finns ett behov för denna typ av app och i nuläget verkar inget liknande finnas i Sverige. Laget har kommit en bra bit på vägen att ta detta till en produkt som dessutom kan skalas upp inom närliggande områden.

NTI

Vinnare bästa IBM Cloud-lösning:
4ELO Coding (Rudbeck)

Motivering: 4ELO Coding har kreativt nyttjat olika typer av IBM Cloud tjänster. Med Node-Read som bas och personality insight som krydda har de skapat en lösning som matchar individer. Det är en bra kombination som visar på ett helhetstänk.

Rudbeck

Vinnare bästa Sustainable City-lösning:
Smarterly (NTI)

Motivering: Smartely demonstrerade en lösning som är mycket aktuell med en åldrande befolkning. Lösningen förenklar arbetet för hemtjänsten, skyddar de äldre och informerar de anhöriga.

NTI

Vinnare bästa Tekniska lösning:
Self Driver (Nacka)

Motivering: Self Driver nyttjar flera tekniker för att sy ihop en helhetslösning. I linje med hur framtidens applikationer kommer att byggas har de valt bäst of breed och skapat en lösning som imponerar i sin teknik.

Nacka

Vinnare bästa Pitch:
BeLeaf (NTI)

Motivering: BeLeaf presenterade sin lösning på ett ledigt, trovärdigt och strukturerat sätt. De presenterade marknadsdata som stödde argumenten och hade ett bra samspel mellan presentatörerna.

NTI

Close Menu