Vinnare #HackYourWorld 2020

Vinnare #Nacka Gymnasium 2020:

Motivering: ”En bra pitch och en stark demo på scen. Använt mycket teknologi och kunnat implementera detta. Kunde använda pålitliga källor och kunde koppla upp sig mot stora trovärdiga databaser för insamlande av information till idén. Användarvänlig för alla åldrar och finns ett starkt hållbarhetstänk bakom idén som skulle kunna implementeras i alla de stora matkedjorna inom en snar framtid. Därför går årets Totalpris till Total Carbon hos Nacka Gymnasium.”

Vinnare bästa IBM Cloud-lösning:
Tullinge Gymnasium

Motivering: ”Här fanns en tydlig användning av Cloud och som var enkelt att förstå. Kombinerat flertalet IBM tjänster. Idén skapar en positiv trippeleffekt med upptagning av koldioxid, sänkt vattenanvändning och mindre koldioxid i en enda lösning. Hittat ett nische-område som och löser ett tydligt problem och därför går priset bästa IBM Cloud lösning till Freya hos Tullinge Gymnasium.”

Tullinge Gymnasium

Vinnare bästa Technology for Good-idé:
ÅVA Gymnasium

Motivering: ” En lösning som är lätt att implementera och har potential att skapa ett engagemang för de globala målen på ett enkelt och kul sätt med potential från en väldigt tidig ålder. Kan hjälpa till att skapa en omedveten beteendeförändring hos elever i skolan och ökar medvetenheten för hållbar utveckling. Därför går priset Technology For Good till WiSH FOOD hos ÅVA Gymnasium.”

Vinnare bästa Tekniska lösning:
Stockholm Science and Innovation School

Motivering: ”Mixat elektronik, mekanik och It på ett imponerande sätt för att lösa ett viktigt samhällsproblem som ligger precis i tiden. Därför går priset för bästa Tekniska Lösning till Flying Fire Watchers hos SSIS.”

SSIS

Vinnare bästa Pitch:
Rudbeck Gymnasium

Motivering: ”Enkelhet och tydlighet är ibland framgången i en bra pitch som visades på prov för den här idén. Enkel att förstå, fångade publiken och lockar till köp hos åhöraren. Därför går priset för Bästa Pitch till Food Count hos Rudbeck Gymnasium.”

  

ÅVA gymnasium

Close Menu