Vinnare #HackYourWorld 2023

Totalvinnare

Vinnarlag Åva Gymnasium
Totalvinnare GBG Thorén Innovation School

STOCKHOLM/ÅVA GYMNASIUM: Med en genomgående helhetslösning som är unik och skapar värde för användare och planeten tacklar caset ett högst aktuellt problem. Totalvinnare 2023 är Åva Gymnasium.

GÖTEBORG/THORÉN INNOVATION SCHOOL: Juryn gillar att lösningen är konsumentfokuserad och att den kan appliceras på flera olika områden. Vi tror att folkets intresse kommer att öka för den här typen av tjänster som förser konsumenter med hållbarhetsuppföljning på individnivå.

Bästa IBM-CLOUD

STOCKHOLM/NACKA GYMNASIUM: Med en tydlig demo och lösning som fungerar live väljer juryn att utse Nacka Gymnasium till vinnare av bästa IBM Cloud.

GÖTEBORG/NTI KRONHUS: Priset för Bästa IBM Cloud lösning går till NTI Kronhus med motiveringen att de har applicerat mycket avancerad teknologi och arbetat med flera olika IBM lösningar som databaser i IBM Cloud, Prediktiv Analys med mera för att förutspå elpriserna. De hade inte bara bra tankar utan dessutom också väl genomförd implementering på den korta tid de hade.

Vinnarlag IBM GBG NTI Kronhus

Bästa Technology for good

STOCKHOLM/RUDBECK: Unik och innovativ idé som löser ett aktuellt problem. Bästa technology for good går till Rudbeck.

GÖTEBORG/LINDHOLMENS TEKNISKA GYMNASIUM: Elpriserna samt elkonsumtionen har varit ett hett ämna på sistone. Lösningen strävar efter att reducera energisvinn i hushållen genom att utnyttja toppmodern teknologi. Bästa technology for good tilldelas Lindholmens Tekniska Gymnasium.

GBG Lindholmens tekniska gymnasium vinnarlag

Vinnare bästa Tekniska lösning

STOCKHOLM/ STOCKHOLM SCIENCE AND INNOVATION SCHOOL: Med en aktuell och hållbar teknisk mjukvara som kan användas till ett otvetydigt gott syfte – går bästa tekniska lösning till Stockholm Science and Innovation School.

Vinnare bästa pitch

STOCKHOLM/ÅVA GYMNASIUM: Med strålande scennärvaro och lugn, och med en autentisk tilltro på sin idé övertygar teamet om att lösningen går att göra till verklighet. Bästa pitch går till Åva Gymnasium.

  

Close Menu