Ta med #HackYourWorld in i klassrummet!

Nedan finner ni information som kan vara bra att ta del av när ni förbereder er för deltagande i #Hackyourworld. Du som lärare kan inkorporera materialet nedan och förberedelserna inför Hackatonet som en del av din undervisning.

Elever och lärare som deltar i Bootcamp och Hackaton får tillgång till IBM Cloud, vilket också är det som eleverna  programmerar i. IBM Cloud innehåller flera verktyg som är användbara för eleverna när de bygger sina lösningar.

Som förberedelse inför deltagande finns för både elever och lärare IBM Skills Build for students. För att få åtkomst till materialet behöver ett kostnadsfritt konto skapas. Detta material kan vara värdefullt om du som lärare vill inkludera förberedelserna som en del av din undervisning. Rekommenderade länkar:

Emerging Tech

Cloud Computing

AI

Ta hjälp av den digitala utbildningsplattformen Drivhusetonline – kostnadsfria kurser som vässar eleverna i entreprenörskap.

Uppdragsbeskrivningen i #HackYourWorld utgår från två för året utvalda globala mål ur Agenda 2030. Genom att stärka morgondagens problemlösare ökar vi chansen att nå dessa mål.

Öva gärna på case som använts tidigare år. Ett tips är att använda casen för att ordna ett eget mini-Hackaton som förberedelse för det riktiga Hackatonet.

 

Inspireras av en expertpanel som pratar om tre av de coolaste innovationerna som bidrar till smarta och hållbara städer.

Close Menu